20111024

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

salam blogger sekalian.ain tertarik dengan kempen ini bukan sahaja dapat membantu bagi menambah kenalan dan yang paling penting dapat share ilmu dan dapat ingat-mengingati!sesiapa yang terasa belum join pa lagi.jom ramai-ramai bagi semarakkan lagi kempen ini..nak tahu lagi lanjut tentang kempen ni...jom terjah link kat bawah ni!
.
.
.



20 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Cikgu Fikri said...

wah...
mnarik kempen ni..
gud luck semua :)

noreeda akhma sahak said...

salam prkenalan...dri kempen yg sma..jemput ke blog sy..

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg dr segmen yg sama :) heppy berblogging ya and goodluck

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Acik said...

yeah, dtg menjayakan segmen sama. sudah folo sini - no 90 ... :)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

sue perbs.. said...

sy dtg menambah follower.. menarik gak kempen ni

shy princessha said...

salam perkenala...
dtg jenguk dan follow (no.93) sini...=)

fierul said...

salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
jemput singgah blog picisan saya :)
dah follow awk

Nina K's Luviee said...

CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg...
dtg n follow cn...naty singgah blog ida jg ya...keep in touch ^_^

Cik Rose Cute said...

dari segmen yg sama dan follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg same .^^)
da follow awk & selamat berkenalan (^^,
singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
tqsm.daaa~ (",)

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

Ello..sy da follow blog awk.. follow blog biz sy tau. Dari kempen yg sama nih! kalau ade yg berkenan, bole juga beli batik online di www.alkhattabbatik.blogspot.com.

TQ :)

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) said...

Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Muhammad Faris 'Azim…Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

eiqa azra said...

salam.. eiqa follow sini dari segmen yg sama...

http://ctrie.blogspot.com..

jom follow2....

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...