20111022

encet pa ae?pening2x!

Salam blogger and readers sekalian..ain rasa pening and penat cari kat google images.mzti semua terfikir-fikir pa yang ain carikan.hehe..actually ain nk beli encet....kalo leh jenama SONY ERISCON only..kalo jenama lain lak memang ain tak berkenan lagsung! .terutama NOKIA al-maklumlah  barangan Israel (senang cite dh boikot awl2 lah)..tapi encet ain skunk nokia tau.mak ain dah taknak so past kat ain pulak pakai!turun temurun..haha...nak tahu encet pa..simple and the price cheap!
.
.
.
.
.

amacam percaya tak ain pakai ni dah 3 tahun tau.

Ain tak kisah sangat sebabnya ain tinggal kat hostel so pegang henset time cuti je tu pun bapa ari je...tapi sekarang dah lain cerita sebab dah tak tinggal kat hostel!huuhuuu

Nk tahu tak ciri henset yang ain idamkan:
  1. bukan slide,lipat mahupun touch (trend skunk)
  2. terbaik adalah nipis
  3. ambik gambor cantik
hasil usaha yang ain cari kat google:
                       .
                       .
                       .
                       .
                       .


ni model SONY ERISCON C510


model C902

model T700

 Yang mana satu ae??pening ar....sapa yan hebat gadget tolong2x ar ain ye!model sony eriscon kalo 
W: WALKMAN.C: CYBERSHOT Kalo T: ??? (pa ye!)...

 *susah+pening=???buntu kot
   wat pengetahuan semua ni encet pertama yang ain nak beli!tu yang sungguh 2x cari tu..

2 comments:

::AkU wAnItA BiAsA:: said...

lw ngok design....
design SONY ERISCON C510 cantekk kn ...hee

ain farahin said...

dh tgk kt kedai..tu semua model lme!xde jual g!hee~terpaksa pkai lain